Продукти

Слатко од дива смоква и слатко од лубеница

Традиционални десерти кои ќе го освојат и  растопат  вашето срце. Подготвени на традиционален начин  од внимателно одбрани  и еколошко одгледани  плодови  на лубеници и смокви кој ги има во изобилие во нашиот регион.

Нашите слатка се автентични и вкусни , одличен избор на десерт за секоја семејна трпеза.

СОСТОЈКИ

Дива смоква 

  • дива смоква
  • шеќер
  • ванила

Слатка лубеница

  • лубеница
  • шеќер
  • ванила
...

Пакување

Име на продуктот Нето тежина Пакување
Дива смоква 370 ml – glass 12
Дива смоква 580 ml – glass 12
Дива смоква 720 ml – glass 12
Слатка лубеница 370 ml – glass 12
Слатка лубеница 580 ml – glass 12
Слатка лубеница 720 ml – glass 12