Продукти

Мешана салата

Направете ги повкусни и побогати вашите јадења комбинирајки ги со нашата витаминска мешана салата. Направена е од 5 внимателно одбрани зеленчуци одгледани и произведени во еколошки чиста средина: корнишони, пиперки, моркови, зелени  домати и карфиол.

Одлично оди  во комбинација со други јадења од месо,зеленчук или скара.Се користи  во текот на целата година.

Уживајте во крцкавите залачиња.

СОСТОЈКИ

  • краставица
  • црвена пиперка
  • зелена пиперка
  • морков
  • зелени домати
  • карфиол
  • вода
  • морска сол
  • оцет
...

Пакување

Име на продуктот Нето тежина Пакување
Мешана салата 720 ml – glass 12
Мешана салата 2500 ml – glass 6
Мешана салата коктел 2500 ml – glass 6
Мешана салата 4250 ml – tin 3