Продукти

Лутеница

Додадете медитерански  вкус  во вашите оброци.  Традиционален производ  подготвен од  најдобрите сорти на зеленчук:  црвена пиперка, доматен сос, морков, лута пиперка, лук,магданос, сончогледово масло и морска сол.

Може да се конзумира како готово јадење или да се додаде на  ралични видови печени меса.  скара, ладни јадења,  сендвичи  или  како додаток во различни сосови и намази.

СОСТОЈКИ

  • печени црвени пиперки
  • сок од домати
  • лута пиперка
  • лук
  • магдонос
  • сончогледово масло
  • морска сол
...

Пакување

Име напродуктот Нето тежина Пакување
Лутеница блага/лута 370 ml – glass 12
Лутеница блага/лута 580 ml – glass 12
Лутеница блага/лута 720 ml – glass 12