Продукти

Корнишони

Крцкави корнишони произведени од најдобрите сорти на краставици одгледани  во еколошко здрава и чиста средина.

Толку многу интересни  и забавни начини за нивно користење: како салата во комбинација со друг зеленчук , како составен дел на различни специјалитети  од  месо , скара,  како омилен додаток  во секој сендвич или едноставно како грицки.

СОСТОЈКИ

  • краставици
  • вода
  • морска сол
  • оцет

 

...

Пакување

Име на продуктот Нето тежина Пакување
Корнишони екстра 370 ml – glass 12
Корнишони екстра 720 ml – glass 12
Корнишони 720 ml – glass 12
Корнишони 1500 ml – glass 6
Корнишони 2500 ml – glass 6
Корнишони 4250 ml – tin 3