Продукти

Филета

Најдоброто од пиперката е токму овде.  Висок квалитет и одличен вкус  е она што можете да го добиете од овој производ. Богат  е со минерали и витамини како А, Ц, Б6 и Е. Позитивно  влијае на здравјето на корисниците и со години е еден од најомилените  производи на нашите купувачи.

Одлично одговара во комбинација со други јадења од зеленчук, риба или месо. Го подготвуваме по наш  оригинален рецепт и  не содржи никакви конзерванси и вештачки ароми.

СОСТОЈКИ

  • црвена пиперка
  • вода
  • морска сол
  • оцет
...

Пакување

Име на производ Нето тежина ПАКУВАЊЕ
Црвена пиперка филе 720 ml – glass 12
Црвена пиперка филе 2500 ml – glass 6
Црвена пиперка филе 4250 ml – tin 3
Црвена пиперка филе исечени 4250 ml – tin 3
Зелена пиперка филе исечени 4250 ml – tin 3