Продукти

Феферони и чорбаџиски пиперки

Ги произведуваме од одбрани сорти на многу лути и средно лути пиперки   по кои  нашата земја е позната во целиот свет.

Фефероните и чорбаџиските пиперки ’’Вори’’ можете да  ги конзумирате  во текот на целата година како одличен прилог на секое јадење.  Додадете пикантна нота во се што приготвувате и уживајте во одличните резултати.

СОСТОЈКИ

Лути пиперки

  • лути пиперки
  • вода
  • морска сол
  • оцет

Чорбаџиски пиперки

  • лути пиперки
  • вода
  • морска сол
  • оцет
...

Пакување

Име на продуктот Нето тежина Пакување
Феферона пиперки 370 ml – glass 12
Феферона пиперки 720 ml – glass 12
Феферона пиперки 2500 ml – glass 6
Феферона пиперки 4250 ml – tin 3
Чорбаџиски пиперки 370 ml – glass 12
Чорбаџиски пиперки 720 ml – glass 12