Продукти

Ѓувеч

Ѓувечот е традиционално Балканско јадење, подготвено од различни видови на зеленчуци оварени  во природен доматен сок. Богатства од природата на едно место: црвена пиперка,зелена пиперка, жолта пиперка,  домат, модар патлиџан, кромид, морков, грашок и магданос.

Богататиот витамински коктел го доведува вкусот до максимално ниво и  прави овој производ да биде број 1 во  изборот  на омилени  јадења во секоја модерна кујна. Ѓувечот може да се служи како готово јадење или како одличен додаток на различните специјалитети од месо.

СОСТОЈКИ

 • црвена пиперка
 • зелена пиперка
 • сок од домати
 • домати
 • модар патлиџан
 • морков
 • кромид
 • боранија
 • магдонос
 • сончогледово масло
 • морска сол
...

Пакување

Име на производ Нето тежина ПАКУВАЊЕ
Ѓувеч 850 ml – tin 12
Ѓувеч 4250 ml – tin 3