Продукти

Цвекло

Цвеклото е неверојатно вкусен и здрав производ. Произведен  е од најдобрите сорти на цвекло одгледани во еколошко чиста средина.

Ниското ниво на масти,богатството од минерали и витамин, како и  моќните антиоксиданти  е она што прават овој производ да биде добредојден на секоја трпеза во било кој период од годината. Убавата боја и вкус ке ја направат секоја салата повкусна и истата ке биде одличен додаток на различни јадења .

СОСТОЈКИ

  • црвено цвекло
  • вода
  • морска сол
  • оцет
...

Пакување

Име на продуктот Тето тежина Пакување
Цвекло 370 ml – glass 12
Цвекло 720 ml – glass 12
Цвекло 1500 ml – glass 6
Цвекло 2500 ml – glass 6
Цвекло 4250 ml – tin 3